Naše reference

Projekti na kojima radimo do sada

Božićna bajka Slovenije, Park Mozirski gaj, Slovenija

est. 2016

Predivan park prirode u Mozirju u Sloveniji u decembru preoblačimo u svjetleće dekoracije i stvaramo mnoštvo Božićnih bajki. Svaki vrt u parku tada priča svoju priču i očarava svojim bojama. O tome će Vam rado ispričati svatko tko je tamo bio, a vama prepuštamo da se uvjerite sami.


Začarani vrt, Park Mozirski gaj, Slovenija

est. 2018

Ideja ovom posebnom vrtu razvijala se od prvog susreta sa parkom, od prvih Božićnih Bajki i susreta sa svim divnim ljudima koji su nas posjećivali. Željeli smo odraslima i djeci pružiti opuštanje kroz fantaziju koju u ovim modernim vremenima nemogu osjetiti u modernoj tehnologiji. Začarani vrt je projekt u začetku i nadamo se da će te nas pratiti.


Božični grad, Park Mozirski gaj, Slovenija

est. 2019

Ideja o izradi Božićnog grada nastala je iz ljubavi prema figuricama i romantičnim zimskim prizorima sela i gradova. Nakon što smo prikupili popriličan broj dekoracija odlučili smo im dati život formirajući ih u Božićni grad. Božićni grad možete u Mozirskom Gaju vidjeti tijekom cijele godine u Žitnoj hiži.


Månfgalden Hus i Turinge, Nykvarn, Sweden

est. 2019

Sa lampicama i božićnim dekoracijama, dekorirali smo božićni sajam za specijalizirani tradicijski prodajni kompleks koji prodaje razne ukrasne predmete za vanjsko u unutarnje uređenje; antikvitete, namještaj, moderni dizajn, sezonske dekorativne materijali i biljke. U sklopu se nalaze tri objekta i vanjski prodajni prostor te restoran sa tradicijskom švedskom kuhinjom i prehrambenom trgovinom.


Heineken Hrvatska, Eurotower, Zagreb, Hrvatska

2017 i 2018

Heineken je svoje head office uredio po principu modernog suvremenog dizajna. Poštivajući želje našeg klijenta dekorirali smo prostore dekoracijama od prirodnih materijala i unikatnim dekorativnim predmetima.


Božićna bajka, Superkonzum Zagreb, Hrvatska

2014 i 2015

Kako možemo urbana svijetla velegrada uljepšati predivnim svjetlećim dekoracijama pokazao je naš projekt u parku Vukovarska u Zagrebu. Najveći kompliment u tom projektu je bilo pitanje „zar je to Zagreb?“


Božićne kugle u Lipiku, Lipik, Hrvatska

2015 i 2016

Renesansni grad Lipik prepun povjesnih znamenitosti dekorirali smo poštivajući povjest grada i prilikom dekoriranja odabrali umjerene boje pomoću kojih smo dodali sjaj ionako predivnom parku i znamenitostima. Kako su stoljetni okrugli buksuzi, Ivanovo vrelo i Toplice zasjali u projektu „Božićne kugle“ pogledajte u galeriji.


Privatni projekti

2010 –

Uvijek nam je veliko zadovoljstvo postavljati božićne dekoracije u privatna dvorišta. Oduševljenje ukućana najljepša je nagrada. Što ima ljepše od toga da u zimsko doba izađete iz kuće i sa svojim najdražima uživate na svojoj „privatnoj Božićnoj Bajci“?