Site Loader
Besplatno savjetovanje

V parku Mozirski gaj smo pred šestimi leti začeli na pobudo gospe Ane Bertić z popolnoma novim projektom – Božično bajko Slovenije. Mozirski gaj je takrat po skoraj 40 letih delovanja prvič odprl svoja vrata za obiskovalce tudi v zimskem času. Anina ideja je bila enkratna in neponovljiva, saj je ocenila, da park nudi odlično osnovo za predlagano novo ponudbo.

Dosedaj smo izpeljali 5 Božičnih bajk in vsi smo bili zelo pozitivno presenečeni nad odzivom obiskovalcev, katerih število je preseglo obisk v letnem (tradicionalnem) času.

Gospa Bertić je s tem projektom presegla meje svoje države, njeno znanje in veščine so zagotovilo, da bo projekt v Sloveniji še naprej zelo uspešen in svoj pozitivni odnos do dela in novih izzivov je prenesla tudi na naše sodelavce v parku in na nas vse, saj smo na njeno pobudo v parku ustvarili tudi nekaj drugih – dopolnilnih projektov, kot je začarana vas za naše najmlajše obiskovalce. Res nam je v veliko veselje in tudi čast sodelovati z njo in želimo si, da bi tako ostalo še dolgo.